Hoe duik je op de Seychellen?

Blog Seychellen

Duikers die op de Seychellen komen duiken, moeten goed kijken naar de beschikbare opties. Zowel de liveaboards als het duiken op het eiland bieden uitstekende opties.

 

De drie hoofdeilanden bieden uitstekende duikmogelijkheden met een ontspannen locatie met eenvoudige ondersteuningsfaciliteiten. Deze eilanden bieden een aantal andere toeristische activiteiten en naast duiken zijn er andere natuuractiviteiten. Aangezien het aantal duiklocaties van duikoperators laag is, zullen duikers bij geen enkele duik overvol zijn. Op de twee buitenste eilanden met duikresorts, vinden duikers weinig buiten de resorts. De duikplekken zijn ongerept en bieden unieke ervaringen.

 

De liveaboards zullen reizen naar wat alleen kan worden omschreven als maagdelijke duikplekken. Een liveaboard is mogelijk de enige die een duikstek bezoekt en niet bij elke duik.

 

Zowel de liveaboards als de resorts kunnen duiken aanbieden die geschikt zijn voor alle vaardigheidsniveaus van duikers.

 

Waar te verblijven? 

 

De Seychellen-eilanden hebben een warm tropisch klimaat dat het hele jaar door comfortabele omstandigheden biedt.

 

Oktober tot maart wordt beheerst door de noordwestelijke passaatwinden die windsnelheden van 8 tot 12 knopen brengen.

Mei tot september is de tijd van de zuidoostelijke passaatwinden die brisker zijn. Dit zorgt voor uitstekend zeilweer, maar meer oppervlaktehaksel waar duikers mee te maken zouden moeten hebben.

April / mei en oktober / november zijn de beste tijden om te duiken, aangezien de wind en de zee kalm zijn, de watertemperaturen 29 ° C bereiken en het zicht meer dan 30 meter bedraagt.

Seychellen

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *